یکی از انوع جراحی های زیبایی بینی ، جراحی بینی فانتزی می باشد که کاندیدای خاص خود را دارد. تنها تفاوت این جراحی زیبایی با دیگر عمل ها در زاویه بین بینی و لب ها می باشد. با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری درباره بینی فانتزی در اختیار شما قرار دهیم.
زیبایی یکی از مواردی می باشد که امروزه اهمیت بسیاری پیدا کرده است، انجام جراحی زیبایی بینی نیز یکی از مشهور ترین عمل هایی می باشد که به چهره فرد زیبایی و جذابیت می بخشد. انتخاب هریک از انواع جراحی های زیبایی به هدفی که فرد برای انجام جراحی بینی دارد وابسته است.
انجام جراحی بینی فانتزی برای هر فردی مناسب نیست، به عنوان مثال انجام جراحی بینی فانتزی به افرادی که بینی های گوشتی و صورتی بزرگ دارند توصیه نمی شود، زیرا طی این عمل تغییراتی ازجمله کوچک شدن سایز بینی، سربالا شدن نوک بینی، قوس دار شدن بینی و غیره صورت می گیرد.
به دلیل ظرافت و دقت بسیار بالایی که در این جراحی زیبایی نیاز است، هر جراح بینی نمی تواند عمل فانتزی بینی را انجام دهد به همین دلیل ما به بیماران توصیه می کنیم که در انتخاب جراح بینی خود بسیار دقت کنند.
دکتر سید هادی حسینی نسب یکی از بهترین جراحان گوش و حلق و بینی تهران می باشند که تجربه بسیار موفقی در زمینه جراحی های زیبایی بینی دارد.
تاکنون افراد بسیاری برای انجام جراحی بینی به کلینیک ما مراجعه کرده اند، شما نیز در صورت تمایل می توانید یکی از کاندیدای انجام جراحی زیبایی بینی باشید که بهترین نتیجه را با ما تجربه کرده است.
برای مشاهده نمونه کار های دکتر حسینی نسب می توانید به قسمت گالری سایت و اینستاگرام ایشان مراجعه کنید.
در جراحی بینی فانتزی ، بینی در مقایسه با دیگر جراحی های زیبایی کوچک تر، قوس دار و مقداری نوک آن سربالا تر می شود، اما ظاهر بینی های طبیعی به گونه ای است که جلب توجه نمی کند و افراد تنها برای برطرف کردن اختلالات عملکری بینی برای عمل اقدام می کنند.
لازم به ذکر است که در تمامی جراحی های زیبایی بینی استاندارد های زیبایی رعایت می شود.
به بینی هایی که تمام مشخصه های بینی فانتزی را ندارند و در عین حال شبیه بینی های معمولی نیز نیستند، بینی نیمه فانتزی گفته می شود. در اصل این یک اصطلاحی است که کاندیدا هنگام حضور در جلسه مشاوره بیان می کنند. این دسته از کاندیدا هدف شان از انجام جراحی بینی نیمه فانتزی تنها قوس بینی یا سربالا بودن نوک بینی و غیره می باشد.
ساختمان بینی متشکل است از غضروف و استخوان، پوست و بافت های زیر پوستی، هر چه میزان استحکام استخوان های بینی بیشتر و میزان بافت های زیر پوستی و ضخامت پوست کمتر باشد، امکان مانور بیشتری برای فرم دهی بینی وجود داشته و نتایج حاصل از آن موفقیت آمیز تر خواهد بود.
به طور کلی می توان گفت که بینی ها را با توجه به ویژگی های ساختاری آن ها به دو نوع استخوانی و گوشتی تقسیم می کنند.
از طرفی باید گفت که لازمه جراحی بینی فانتزی ، وجود استخوان هایی ضخیم و مستحکم است تا بتوان در بینی ها تغییراتی همچون سربالا کردن ، کوچک کردن و قوس زیاد را ایجاد نمود و پوست نازکی است که تغییرات ایجاد شده در بینی قابل مشاهده باشد. به دلیل اینکه بینی های گوشتی هیچ یک از ویژگی های ذکر شده را ندارند لذا قابل جراحی به فرم فانتزی نیستند.
بهتر است که از انجام این عمل زیبایی خواسته های منطقی داشته و توقعات نامعقولی همچون کوچک شدن بیش از حد بینی را از جراحی بینی نداشته باشید، زیرا در این صورت ممکن است تنفس تان با مشکل مواجه شده و با انجام جراحی بینی ترمیمی نیز قابل درمان نباشد.
جراحی بینی به فرم فانتزی نیازمند مهارت و تجربه بسیار بالا می باشد لذا برای دستیابی به نتیجه رضایت بخش و مطلوب باید دقت زیادی در انتخاب جراح بینی خود صرف نمایید. البته باید بگوییم که انتخاب جراح بینی خوب تنها عامل موثر در رضایت بخش بودن نتیجه نبوده و رعایت مراقبت های بعد از جراحی نیز تاثیر بسیار زیادی در نتیجه، ایجاد تسریع در روند کاهش عوارض ناشی از جراحی و هرچه بهتر سپری شدن دوران نقاهت بیماران دارد. لذا در رعایت این نکات کوتاهی نکرده و از انجام فعالیت هایی که نتیجه جراحی بینی را تحت تاثیر قرار می دهند جداً خودداری نمایید.
در ابتدا باید بگوییم که مراقبت های بعد از انواع بینی و به فرم های مختلف به یک صورت و به شکل ذیل است: