جراحی شکستگی بینی : بینی به عنوان عضو مرکزی صورت در مقایسه با سایر اعضا آسیب پذیرتر خواهد بود. ضمن این که شکستگی بینی کاملا زیبایی ظاهری فرد را تحت الشعاع قرار می دهد، نفس کشیدن را نیز دچار مشکل خواهد کرد. شیوع این شکستگی در بین مردان ۱۵ تا ۳۰ سال بیشتر بوده و در جوانان با جابجایی و شکستگی قطعات بزرگتر استخوان بینی همراه است، ولی به دلیل تحلیل رفتن استخوان های افراد مسن، شکستگی بینی در آنان با خرد شدن استخوان، ظاهر می شود. می کوشیم در این مقاله اطلاعات سودمندی را به منظور حل این مشکل به شما عزیزان ارائه کنیم.
فرد در شکستگی بینی ایجاد اختلال تنفسی، خونریزی ، ورم در نواحی داخلی و خارجی بینی و پیدا شدن کبودی اطراف چشم خود را تجربه می کند. در این حالت احتمال ایجاد لخته خونی در تیغه ی بینی افزایش یافته و تنفس سخت خواهد شد.
جراحی بینی یک انتخاب صحیح و مناسب برای رفع همه ی این مسائل می باشد. افرادی که از آسیب دیدگی بینی خود ناراضی هستند، بعد از ویزیت پزشک متخصص، از کاندیدای این عمل قرار می گیرند که ما به منظور بهبود بدون عارضه و سریع شما عزیزان دکتر سید هادی حسینی نسب، متخصص و جراح گوش و حلق و بینی، را معرفی می کنیم.
در این روش درمانی می توان از بی هوشی موضعی، بی حسی یا بی هوشی عمومی کمک گرفت. بسته به وسعت آسیب دیدگی ممکن است بیش از یک عمل جراحی بینی برای دستیابی به نتیجه دلخواه نیاز باشد. بعد از ایجاد شکاف عمل و جدایی پوست بینی از غضروف زیرین آن، استخوان و غضروف برای رسیدن به فرم ایده آل بینی تراشیده می شوند.
برای رفع درد های پس از عمل، مصرف مسکن ها طبق تجویز پزشک معالج توصیه می شود. به منظور محافظت از فرم جدید بینی، از قالب های مخصوص به مدت ۷ تا ۱۰ روز استفاده می شود. از روز دهم می توانید حضور خود را در موقعیت های اجتماع پررنگ تر کنید. برای آشنایی بیشتر درمورد اقدامات بعد از عمل شکستگی بینی به مقالات بعدی ما مراجعه فرمایید.