درمان التهاب گوش خارجی : از بیماری التهاب گوش خارجی با نام بیماری گوش شناگران نیز یاد می شود. دلیل این نام گذاری این است که شناگران بیش ترین آمار مبتلایان به این نوع از عفونت را از آن خود کرده اند. همراه با ورود آب به کانال گوش، فعالیت تکثیری باکتری های موجود در گوش افزایش یافته و عاملی برای تحریک مجرای گوش محسوب می شوند. در صورتی که گستردگی این عفونت از کانال گوش فراتر رود، قسمت خارجی گوش را نیز گرفتار خواهد ساخت. در این مقاله اطلاعات سودبخش و کارآمدی در زمینه ی راه های مقابله و درمان این بیماری گنجانده شده است.
بیمار را درگیر خواهند کرد. جهت بدست آوردن آگاهی بیشتر از علائم التهاب گوش خارجی به سایر مقالات ما مراجعه فرمایید.
در مدت زمان اولیه بعد از تشخیص عفونت، شست و شوی مکرر کانال گوش و ممانعت از رشد باکتری ها با مصرف داروهای آنتی بیوتیک مخصوص گوش از جمله اقدامات تاثیرگذار خواهد بود. در بعضی شرایط پزشک معالج استفاده از بعضی محلول های ضعیف اسیدی مانند اسید بوریک یا اسید استیک را تجویز می کند.
اگر التهاب گوش خارجی شدت بیشتری داشته، ولی هم چنان پرده ی گوش سالم بوده و کانال گوش بسته نشده باشد، مصرف آنتی بیوتیک هم گام با تمیز کردن متوالی کانال گوش مناسب ترین روش درمانی خواهد بود.
ولی در شرایطی که مسیرهای کانال گوش مسدود شده و تورم داشته باشند، از گاز استریل فیتیله شده و آغشته شده به آنتی بیوتیک به کار گرفته می شود، تا به طور دقیق و کامل کانال گوش با پماد آنتی بیوتیک پوشانده شود. اگر بیمار در این وضعیت درد را تجربه کند، طبق تجویز پزشک مصرف مسکن مشکلی نخواهد داشت. اگر خواهان این هستید که درمان قطعی و بدون عوارضی را داشته باشید از پیشنهاد ما استفاده کرده و جلسات درمانی با دکتر سید هادی حسینی نسب ، جراح و متخصص گوش و حلق و بینی، ترتیب داده و از سلامت کامل گوش خود مطمئن شوید. در طی این جلسات میزان روند بهبودی التهاب گوش خارجی به طور دقیق ارزیابی شده و جزئیات نتایج در اختیار بیمار قرار خواهد گرفت.